یازدهمین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین‌المللی بینایی ماشین و پردازش تصویر در دانشکده مهندسی پردیس فارابی دانشگاه تهران با همکاری انجمن بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران در تاریخ 30 بهمن و 1 اسفند 1398 برگزار می‌گردد.

این کنفرانس مطابق روال دوره‌های گذشته محلی برای ارائه‌ی آخرین یافته‌های پژوهشگران و مباحثه پیرامون ایده‌های آنها در حوزه‌ی بینایی ماشین و پردازش تصویر می‌باشد. متخصصان و پژوهشگران برای ارائه‌ی ایده‌های جدید و آخرین دستاوردهای خود به این کنفرانس دعوت می‌شوند. تمامی موضوعات مرتبط با حوزه‌ی بینایی ماشین، پردازش تصویر و کاربردهای آنها قابل قبول می‌باشند.

مقالات این کنفرانس به انتخاب نویسنده به دو زبان فارسی و انگلیسی دریافت می‌شوند. طبق روال دوره‌های گذشته‌ی این کنفرانس، مکاتبات لازم برای نمایه‌سازی مقالات این کنفرانس در IEEE Xplore و ISC انجام شده است و پس از نهایی شدن مجوزهای مربوطه اطلاع‌رسانی خواهد شد. در حال حاضر موافقت رسمی بخش ایران IEEE اخذ شده است. مقالات پذیرفته شده به زبان انگلیسی، پس از طی مراحل مربوطه در برای نمایه شدن در IEEE Xplore ارسال خواهند شد.